⏎ Terug naar Dienstenwinkel

Collectieve ongevallenverzekering afsluiten voor MKB-bedrijf

Collectieve ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Goed voor uw medewerkers zorgen, ook als het fout gaat. Mocht een van uw medewerkers door een bedrijfsongeval invalide worden of zelfs overlijden dan wilt u als ondernemer en goed werkgever de schade waar mogelijk compenseren. Als werkgever heeft u een wettelijke verplichting tot goed werkgeverschap en onderdeel daarvan is een goede ongevallenverzekering voor uw medewerkers.

De Collectieve ongevallenverzekering keert een vergoeding uit bij overlijden en blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. U sluit deze ongevallenverzekering in de relatie werkgever-werknemer.

Uw ongevallenverzekering bij Conceptbenefits:

✔ Inventarisatie van uw risico's
✔ Zekerheid voor uw medewerkers
✔ Financiële kuitkering, onafhankelijk van andere uitkeringen
✔ Verzekerd bij bedrijfsongevallen
✔ Scherpe premies

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op

Liever direct contact met een adviseur?

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 - 17:00

020-7657500

Meer informatie over collectieve ongevallen-verzekeringen

Als ondernemer denkt u er liever niet over na, maar als werkgever loopt u altijd het risico dat er iets gebeurt met een van uw medewerkers. De kans op een bedrijfsongeval is te verzekeren met een collectieve ongevallenverzekering voor uw medewerkers. Met deze verzekering zorgt u voor een eenmalige uitkering aan uw medewerker(s) bij een bedrijfsongeval. Een aantal branches kennen een verplichte ongevallenverzekering en in deze branches kunt u bij het niet hebben van deze verzekering zelfs aansprakelijk gesteld worden voor de ondervonden schade.

Wat kan Conceptbenefits voor u betekenen?

Als werkgever heeft u te maken met veel medewerker gerelateerde zaken. Een belangrijk onderdeel hiervan vormen de verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder meer aan pensioenregelingen, arbeidsongeschiktheidsdekkingen, Eigen risicodragerschap, verzuim-, ziektekosten en ongevallenverzekeringen. Verzekerbare arbeidsvoorwaarden zijn vaak complex en bewerkelijk. Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en adviseren u onafhankelijk over passende oplossingen.

Vijf redenen om voor Conceptbenefits te kiezen

✔ Vrijblijvend kennismakingsgesprek
✔ Ervaren MKB-adviseur helpt u in het gehele proces, pragmatisch en deskundig
✔ Wij helpen u bij de beoordeling van uw huidige ongevallenverzekering of begeleiding naar een nieuwe verzekering
✔ Proactief beheer en onderhoud
✔ No nonsens aanpak, duidelijke afspraken en scherpe tarieven voor onze diensten

Veel gestelde vragen over een collectieve ongevallen-verzekering voor MKB-bedrijven:

Wat wordt nu precies gedekt onder een zakelijke ongevallenverzekering?

Bij een zakelijke ongevallenverzekering wordt er éénmalig een bedrag aan uw medewerker of de nabestaanden van uw medewerker uitgekeerd. Dit gebeurt bij blijvende invaliditeit of overlijden van de medewerker. Afhankelijk van de verzekering gaat het om een vast bedrag of een door u gekozen bedrag.

Hoe wordt het uitkeringsbedrag vastgesteld?

De verzekeringsarts bepaalt bij invaliditeit het invaliditeitspercentage. Dit percentage bepaalt hoeveel er van het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd. Bij overlijden wordt het volledig verzekerde bedrag uitgekeerd.

Hoe hoog is de premie van een zakelijke ongevallenverzekering?

De premie is afhankelijk van bijvoorbeeld de branche van uw organisatie en de jaarlonen. Dit gaat direct gepaard met de risico’s die uw medewerkers lopen en wat de hoogte van de uitkering moet worden. Ook het aantal verzekerde medewerkers en of zij in vaste dienst of oproepkrachten zijn heeft invloed op de premie. Een collectieve ongevallenverzekering voor al uw medewerkers zorgt vaak voor een lagere premie.

Wat kost de dienstverlening van Conceptbenefits?

Voor relaties die ook een pensioenregeling bij ons in beheer hebben, brengen wij geen kosten in rekening voor het beoordelen of opzetten van een collectieve ongevallen verzekering.

Als een ongevallenverzekering door Conceptbenefits als intermediair wordt beheerd dan ontvangen wij daarover in de regel provisie van de verzekeraar. Deze provisie is bedoeld om de kosten van het beheer te dekken. Voor het beheer van een ongevallen verzekering worden daarom geen aanvullende kosten in rekening gebracht.

Een collectieve ongevallenverzekering voor werknemers afsluiten?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van een collectieve ongevallenverzekering zijn voor uw organisatie? Wilt u uw huidige ongevallenverzekering herzien of toetsen? Neem gerust contact op met ons of plan een gratis oriëntatiegesprek in met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw organisatie.

Vraag gratis een oriëntatiegesprek aan

Alle diensten