⏎ Terug naar Dienstenwinkel

Dienstverlening voor DGA's
(Directeur-grootaandeelhouder)

Conceptbenefits staat klaar voor u als DGA

Regelingen voor een DGA

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent u zelf verantwoordelijk voor uw eigen voorzieningen. Zowel voor uw oudedagsvoorziening maar ook voor een regeling bij arbeidsongeschiktheid of bij vroegtijdig overlijden. Als DGA heeft u veel mogelijkheden om uw financiële toekomst vorm te geven. Maar het is wel belangrijk tijdig de juiste keuzes maken en regelingen te treffen. Conceptbenefits helpt u graag bij het maken van slimme keuzes.

DGA-Advies door Conceptbenefits:

✔ Onafhankelijk advies
✔ Financieel inzicht voor het maken van de juiste keuzes
✔ Mogelijkheid voor permanente ondersteuning en onderhoud van uw regelingen
✔ Scherpe premies

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op

Liever direct contact met een adviseur?

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 - 17:00

020-7657500

Meer informatie over dienstverlening voor DGA's (Directeur-grootaandeelhouder)

Pensioen

Een DGA bouwt geen pensioen op in een collectieve regeling. U moet uw oudedagsvoorziening zelf regelen. Als DGA heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden voor het privé sparen of beleggen of voor sparen of beleggen in uw BV:

1. U spaart of belegt privé (box 3).
2. U spaart of belegt in de BV (box 2).
3. U sluit een lijfrente af bij een bank, verzekeraar of beleggingsinstelling.
4. U sluit een verzekerde pensioenregeling bij een verzekeraar af.

De Conceptbenefits adviseur ondersteunt u bij het maken van de juiste keuze en zorgt voor een soepele afwikkeling.

Overlijden

Vroegtijdig overlijden van u of uw partner kan enorme gevolgen hebben voor de financiële situatie van u of uw nabestaanden. De wettelijke regelingen bieden onvoldoende zekerheid. Zeker niet wanneer de overblijvende partner zelf een inkomen heeft. Een goede periodieke inventarisatie van uw situatie en getroffen regelingen is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw nabestaande goed verzorgd achterblijven. U kunt dit onder meer regelen met een risicoverzekering. Hiermee verzekert u een bedrag dat ineens wordt uitgekeerd bij overlijden.
De Adviseur van Conceptbenefits brengt uw situatie in kaart en zorgt eventueel voor een passende oplossing tegen een scherp tarief.

Arbeidsongeschiktheid

Bij arbeidsongeschiktheid zijn de risico's voor inkomensverlies voor een DGA behoorlijk groot. Als DGA heeft u geen recht op een uitkering van de overheid bij arbeidsongeschiktheid. Dit betekent dat u dit zelf moet regelen. U kunt dit doen door het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). In de praktijk bestaat nogal eens het misverstand dat een AOV duur is. Echter, de premie is vaak een stuk betaalbaarder dan over het algemeen wordt gedacht en is fiscaal aftrekbaar. Bij een AOV selecteert Conceptbenefits voor u de beste aanbieder met de scherpste premie. In het advies wordt ook rekening gehouden met de door reeds opgebouwde financiële buffers.
Hierdoor is het mogelijk alleen dat deel van het inkomen te verzekeren dat echt niet gemist kan worden. Wij kunnen zorgen voor een goed overzicht van uw persoonlijke situatie en selctie van de beste aanbieder tegen een scherp tarief.

Onderhoud van uw regelingen

Goed beheer van uw regelingen is belangrijk en zorgt ervoor dat u de juiste premies betaalt en u verzekerd bent van de afgesproken dekking. Conceptbenefits zorgt voor het up to date houden van uw regelingen. Uiteraard helpen wij u bij wijzigingen in uw situatie beantwoorden wij uw vragen. Wij houden proactief in de gaten of u actie moet ondernemen bij wijzigingen in wet- en regelgeving.

Wat kan Conceptbenefits voor u betekenen?

Als DGA heeft u al uw aandacht en tijd nodig voor het drijven van uw onderneming. Dit gaat wel eens ten koste van uw eigen (toekomst)voorzieningen. Ons doel is om u in staat te stellen om u te concentreren op uw kernactiviteiten en tevens te zorgen dat uw eigen financiële zaken goed geregeld zijn.

Vijf redenen om voor Conceptbenefits te kiezen

✔ Vrijblijvend kennismakingsgesprek
✔ Ervaren DGA-adviseur helpt u in het gehele proces, pragmatisch en deskundig
✔ Wij helpen u bij de beoordeling van uw huidige regelingen of begeleiding naar een nieuwe regeling
✔ Proactief beheer en onderhoud
✔ No nonsens aanpak, duidelijke afspraken en scherpe tarieven voor onze diensten

Wat kost de dienstverlening van Conceptbenefits?

Onze dienstverlening voor u als DGA verrichten wij tegen een tarief per uur. Afhankelijk van uw behoeften stellen wij vooraf een offerte op waarin duidelijk wordt vastgelegd wat u van ons kan verwachten. Met onze ervaring kunnen wij bij veel opdrachten vooraf onze uren inschatten. In dat geval kunnen wij ook werken tegen een vaste prijs. Wij zorgen in ieder geval voor duidelijkheid vooraf en er geen verrassingen achteraf ontstaan.

Als DGA uw financiële toekomst op orde krijgen?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op met ons of plan een gratis oriëntatiegesprek in met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw organisatie.

Vraag gratis een oriëntatiegesprek aan

Alle diensten