Vacature Financieel-administratief medewerker met een passie voor klanten (24-40 uur per week)

Conceptbenefits breidt uit. We hebben een leuke vacature met doorgroeimogelijkheden voor een financieel-administratief medewerker met een passie voor klanten.

Wie we zijn en wat we doen

Conceptbenefits is een innovatieve financiële dienstverlener. Wij adviseren en ondersteunen onze MKB klanten rond arbeidsvoorwaardenregelingen, zoals bijvoorbeeld pensioen-, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsregelingen. Dat doen we op verschillende manieren. Wij bieden onze klanten onder andere een platform voor het registeren, administreren en beheren van hun verzekerde arbeidsvoorwaardenregelingen. Daarnaast bieden we onze klanten een geavanceerde web-based communicatietool, waarmee de arbeidsvoorwaardenregelingen begrijpelijk en interactief uitgelegd worden. Door de combinatie van menskracht en IT zijn wij in staat om onze klanten op een efficiënte en klantvriendelijke manier te bedienen.

Wie we zoeken

Voor onze organisatie zoeken we een financieel-administratieve collega. Een passie voor klanten is daarbij een must.

Wat je gaat doen

Je krijgt een leuke rol in het team, met als belangrijkste taak het ontzorgen van onze klanten. Je begeleidt onder andere klanten bij de overstap naar ons platform. Daarnaast zorg je ervoor dat het administratieve beheer van de verzekerde arbeidsvoorwaardenregelingen vlekkeloos verloopt en ben je hiervoor het aanspreekpunt voor klanten.  Als je nog niet over voldoende pensioenkennis beschikt, dan is dat geen probleem. Wij brengen je graag “on the job” voldoende kennis bij om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Wat je kunt bereiken

Bij Conceptbenefits bepaal je in hoge mate zelf hoe je toekomst bij ons er uitziet. We bieden je graag de gelegenheid om het officiële pensioendiploma (WFT Pensioen) te halen. Hiermee kunt je uiteindelijk een eigen klantportefeuille toegewezen krijgen, waarvoor jij van A tot Z de verantwoordelijkheid krijgt. Ligt je interesse meer op het terrein van het optimaliseren van processen of het maken en uitwerken van adviesrapporten? Ook dan bieden we je voldoende uitdaging.

Wat moet je kunnen

Dit is wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen:

• HBO werk- en denkniveau; het gaat om werk- en denkniveau dus een HBO diploma is geen must

• Goede contactuele- en communicatieve vaardigheden (niet bang om de telefoon te pakken)

• Een klantgerichte instelling (hart voor de klant)

• Pro actief

• Administratief goed onderlegd

• Accuraat

• Affiniteit met cijfers

• Uitstekend overweg kunnen met Excel (je bent een echte Excel-tijger)

• Minimaal 24 uur per week beschikbaar (meer kan ook)

Heb je nog geen ervaring met pensioen(verzekeringen)? Geen probleem! Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Ben je als HBO of WO student op zoek naar een parttime baan als “werkstudent”? We nodigen je van harte uit om te reageren.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een organisatie waarin iedereen elkaar kent, dus bij ons ben je geen nummer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en dynamisch team (5 mensen).

Naast de usual suspects zoals een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring,

25 vakantiedagen als je fulltime werkt en 8% vakantiegeld bieden we jou:

• Flexibel werken: je werkt tenminste 2 dagen per week op kantoor in Barendrecht, eventueel gecombineerd met werken vanuit huis of vanuit ons kantoor in Amsterdam

• We investeren in jouw groei en ontwikkeling en bieden je ook daadwerkelijk doorgroeimogelijkheden

• Je start met een tijdelijk contract (6 maanden), met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband

• Mogelijkheid tot individuele coaching zodat je nog meer uit jezelf kan halen

Geïnteresseerd?

Mail of app je CV en motivatie-brief naar Carlo Martina; carlo.martina@conceptbenefits.nl of 0626222203. We nemen dan snel contact met je op. Bel gerust als je vragen hebt over de vacature.