Conceptbenefits vergroot dienstenaanbod met samenwerking financieringsplatform NLInvesteert

Conceptbenefits, adviseur in verzekerbare arbeidsvoorwaarden voor MKB-bedrijven, zoekt de samenwerking op met NLInvesteert om klanten, ook rondom zakelijke financieringen, te kunnen ondersteunen. De expertise op het gebied van investeringen en het financieringsplatform dat NLInvesteert heeft opgebouwd, helpt Conceptbenefits om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn in hun groeiambities.

Bereikbare financiering voor het MKB

NLInvesteert heeft een platform opgebouwd met een landelijk dekkend netwerk van meer dan 50 financieringspartners waarmee het bedrijf toegang heeft tot duizenden private investeerders. Met het platform heeft het bedrijf één centraal doel, namelijk het bij elkaar brengen van ondernemers, investeerders en financiers om groeiambities waar te maken. Het bedrijf gelooft in het belang van bereikbare financiering voor het MKB. Dit is waar NLInvesteert en het advieskantoor Conceptbenefits elkaar gevonden hebben. Om de gezamenlijke visie optimaal in te zetten, hebben Conceptbenefits en NLInvesteert afspraken vastgelegd waarbij de relaties van Conceptbenefits een aantal voordelen verkrijgen in de vorm van een kosteloze intake en gereduceerde tarieven.

“Met dit partnership wordt met een professionele partij invulling gegeven aan een duidelijke behoefte van onze klanten. Daarbij geeft het Conceptbenefits nog meer mogelijkheden om onderscheidend te zijn naar haar relaties" vertellen André Rog en Carlo Martina, oprichters van Conceptbenefits.

Ook Greg Thoburn, Regiodirecteur bij NLInvesteert is blij met de samenwerking: "Mooi dat dit partnership tot gevolg heeft dat de MKB ondernemer zich nog meer op de aansturing van zijn/ haar bedrijf kan richten omdat hij door professionals op verschillende terreinen wordt ondersteund”

Over Conceptbenefits

Conceptbenefits is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Het bedrijf ondersteunt MKB-bedrijven op alle terreinen rond verzekerbare arbeidsvoorwaarden. De missie is om MKB-bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Met Söderberg & Partners als minderheidsaandeelhouder is Conceptbenefits onderdeel van het Söderberg & Partners netwerk in Nederland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

· André Rog, medeoprichter Conceptbenefits andre.rog@conceptbenefits.nl

Mobiele telefoon: +31 6 27 07 02 16

· Carlo Martina, medeoprichter Conceptbenefits carlo.martina@conceptbenefits.nl

Mobiele telefoon: +31 6 26 22 22 03