Over ons

Over ons

Conceptbenefits is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Wij ondersteunen op alle terreinen rond (verzekerde) arbeidsvoorwaardenregelingen. Ons bedrijf is weliswaar nieuw, maar ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers met brede expertise. Door onze ervaring en ons zeer uitgebreide Söderberg & Partners Netwerk is het mogelijk om onze dienstverlening volledig te laten aansluiten op uw wensen.

Waar we in geloven

Onze missie is MKB-bedrijven in staat stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Ons streven is optimaal gemak voor werkgevers met (financiële) fitheid en tevredenheid van de medewerkers. Een no nonsense aanpak en betaalbaarheid vinden wij belangrijk voor onze dienstverlening.

Söderberg & Partners

Conceptbenefits maakt sinds de start onderdeel uit van het Söderberg & Partners netwerk in Nederland. Söderberg & Partners vormt een netwerk van toonaangevende onafhankelijke adviseurs van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en financiële producten. Söderberg & Partners is in 2004 opgericht en sinds de start in Zweden gegroeid tot marktleider in Scandinavië. De organisatie is internationaal actief met 2.400 medewerkers verspreid over 7 landen.

Met een netwerk van hoogwaardige experts maakt Söderberg & Partners de efficiënte combinatie van geavanceerde technologie en gefundeerd advies voor iedereen toegankelijk en bereikbaar.

Meer over de samenwerking met Söderberg & Partners

Vergunningen Conceptbenefits

Conceptbenefits werkt vanzelfsprekend onder een AFM-vergunning met vergunningsnummer 12047045. In onze processen hebben wij onze permanente vakbekwaamheid voor u geborgd in onze processen. Hier kunt u het wettelijk vereiste dienstverleningsdocument downloaden  (dvd).

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag. Neem contact op met uw adviseur of via het contactformulier op onze website. Naast onze interne klachtenprocedure zijn wij ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID, aansluitnr 300.017572)