Leuke stageplek bij Conceptbenefits

Op zoek naar een commerciële HBO stage met veel zelfstandigheid? Ben je een creatieve gedreven student(e) en wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een nieuw businessconcept? Dan zit je goed bij Conceptbenefits. Wij bieden per maart 2021 een Marketing & Sales stage.

Conceptbenefits is een innovatieve aanbieder van (verzekerde) arbeidsvoorwaarden aan MKB ondernemingen. Wij zijn in april 2020 gestart en hebben inmiddels een portefeuille van zo’n 1500 MKB ondernemingen. De strategie van Conceptbenefits is tweeledig. Enerzijds werken wij aan het verbeteren van onze processen om onze klanten optimaal te kunnen services. Anderzijds zijn wij bezig om ons dienstenpakket verder uit te breiden en aan te bieden via een online platform.  

Voor het mede vormgeven van onze strategie hebben wij twee stageopdrachten voor een periode van 3 tot 5 maanden.

Je ondersteunt de organisatie met diverse werkzaamheden, waaronder:

• Onderzoek naar klantbehoeften

• Maken (en updaten) van commerciële analyses;

• Vertaling klantbehoeften naar nieuwe diensten of verbetering van bestaande

• Inzichtelijk maken van mogelijke procesverbeteringen

• Voorstellen over inzet van online tools

• Meedenken over en coördineren van acties;

• Beheren, up-to-date houden en controleren van websitecontent

• Het opzetten van een social media strategie

• Ideeën aandragen voor plaatsingen op social media;

Wat vragen wij

Onze ideale stagiair is zelfstandig, ondernemend, creatief en enthousiast. Bovenstaande werkzaamheden zullen wij verdelen naar voorkeuren en affiniteit van de stagiaire en daarom zijn wij op zoek naar twee ondernemende HBO-studenten die zich herkennen in het bovenstaande en graag willen meewerken om een nieuwe organisatie spirit te geven.

Wat bieden wij?

Wij bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen én om als ondernemer te leren denken. Uiteraard bieden wij je daarnaast ook een prima stagevergoeding afhankelijk van de duur en van jouw inbreng.

Reageren

Zie jij jezelf wel stage lopen bij Conceptbenefits? Laat het ons weten! Solliciteren kan via email bij Carlo Martina: carlo.martina@conceptbenefits.nl . Uiteraard kan je daar ook jouw vragen kwijt. Wil je bellen dat kan via 0626222203;.